va aflati aici:
Home > Politica > Scandal între liderul deputaţilor PNL şi primarul PSD de la Galaţi pe tema investiţiilor pentru combaterea Covid-19

Scandal între liderul deputaţilor PNL şi primarul PSD de la Galaţi pe tema investiţiilor pentru combaterea Covid-19

Totul a pornit de la declaraţia deputatului PNL Florin Roman cum că oraşele şi judeţele care au la conducere membri PSD nu au făcut deloc investiţii în combaterea Covid-19. Declaraţiile sunt contrazise de primarul de la Galaţi, care spune că a primit de la Guvern doar 150 de măşti, în vreme ce administraţia locală a cheltuit din bugetul propriu 10 milioane de lei. Un comunicat transmis pe 8 aprilie de deputatul Florin Roman (şeful grupului parlamentar PNL din Camera Deputaţilor) a stârnit o adevărată furtună politică, liderii PSD din teritoriu acuzându-l pe liberal de „demagogie” şi de „minciună”, relatează ADEVĂRUL.

Scandal între liderul deputaţilor PNL şi primarul PSD de la Galaţi pe tema investiţiilor pentru combaterea Covid-19: „Politicum tremens!”

Totul a pornit de la declaraţia deputatului PNL Florin Roman cum că oraşele şi judeţele care au la conducere membri PSD nu au făcut deloc investiţii în combaterea Covid-19. Declaraţiile sunt contrazise de primarul de la Galaţi, care spune că a primit de la Guvern doar 150 de măşti, în vreme ce administraţia locală a cheltuit din bugetul propriu 10 milioane de lei.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top