va aflati aici:
Home > Actualitate > Şase elevi diagnosticaţi cu COVID-19 la şcolile şi liceele din judeţul Galaţi

Şase elevi diagnosticaţi cu COVID-19 la şcolile şi liceele din judeţul Galaţi

La doar câteva zile de la începerea şcolii, au fost corfirmate şase cazuri de infectare cu noul coronavirus la elevi din judeţul Galaţi. Este vorba despre şcoala nr. 22, şcoala din comuna Cuza Vodă, Liceul ”Mircea Eliade”, Liceul de Arte ”Dimitrie Cuclin”, Colegiul Naţional ”Costache Negri” şi liceul din oraşul Târgu Bujor.

La fiecare dintre aceste unităţi de învăţământ este câte un copil infectat. Anchetele epidemiologice sunt în desfăşurare la Liceul de Arte ”Dimitrie Cuclin”, Colegiul Naţional ”Costache Negri” şi liceul din oraşul Târgu Bujor. La clasele unde învăţau elevii diagnosticaţi cu COVID-19 au fost suspendate cursurile, urmând ca timp de 14 zile copiii să înveţe online”, a declarat dr. Liliana Iordăchescu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, pentru ADEVĂRUL.

Şase elevi diagnosticaţi cu COVID-19 la şcolile şi liceele din judeţul Galaţi

La doar câteva zile de la începerea şcolii, au fost corfirmate şase cazuri de infectare cu noul coronavirus la elevi din judeţul Galaţi. Este vorba despre şcoala nr. 22, şcoala din comuna Cuza Vodă, Liceul “Mircea Eliade”, Liceul de Arte “Dimitrie Cuclin”, Colegiul Naţional “Costache Negri” şi liceul din oraşul Târgu Bujor.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top