va aflati aici:
Home > Politica > Campanie electorală, cu măgarul prin oraș

Campanie electorală, cu măgarul prin oraș

Galațiul, cu 11 pretendenți la fotoliul de primar, are parte de o campanie electorală inedită. Astfel, în weekend, un măgar „îmbrăcat” cu însemnele PNL și USR PLUS a fost plimbat pe la mai multe instituții publice de prin oraș, dar toate ușile îi erau închise.

“Noi, sau mai bine zis acest măgăruș o să devină simbolul adevăratei Rezistențe dintre blocurile gri ale Galațiului. Noi suntem cei care vom spune că gata, nu se mai poate, că deciziile nu le luați doar voi, doi-trei inși care vă întâlniți obscur și împărțiți puterea pe care unii v-au dat-o în necunoștință de cauză, dar sperând ca fraierii, la un viitor mai bun!

Măgărușul este adevărata atitudine civică din Galați și nu ne vom opri până când nu ne veți trata cu atenție și cu respect și mai ales până când nu veți înțelege că puterea votului care este la noi v-a făcut parlamentari și nu șarlatani.

Azi un clip cu măgarul de la cantina universității și cu măgarul din sediul din spatele universității, PC-istul colorat în liberal”, apare postat pe pagina de Facebook a măgărușului.

Mai mult, pe acesta îl cheamă Rody The Cantin, o trimitere directă la candidatul Bogdan Rodeanu, susținut de PNL și alianța USR PLUS, relatează HASHTAG NEWS.

Campanie electorală, cu măgarul prin oraș – Hashtag News

Galațiul, cu 11 pretendenți la fotoliul de primar, are parte de o campanie electorală inedită. Astfel, în weekend, un măgar „îmbrăcat” cu însemnele PNL și USR PLUS a fost plimbat pe la mai multe instituții publice de prin oraș, dar toate ușile îi erau închise.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top