va aflati aici:
Home > Uncategorized > Reîncepe campania “Strâng după cățel”

Reîncepe campania “Strâng după cățel”

Începând de mâine, timp de două săptămâni se va derula campania “Strâng după cățel ” în Municipiul Galați, în cadrul căreia vor fi lipite afișe cu această inițiativă și se vor atașa  seturi de pungi biodegradabile pentru câteva pubele din locații diferite.
După cum știți această campanie a avut loc pentru prima dată în Galați în toamna anului 2016 și după trei ani se poate observa că stăpânii de patrupezi au început să respecte prevederile legii. Conform  noului  regulament pentru stabilirea și sancționarea faptelor de încălcare a normelor în domeniul gospodăririi localității, a întreținerii curățeniei, a ordinii și liniștii publice- regulament care a intrat în vigoare prin hotărârea C.L. Galați, se sancționează cu amenzi până la 4.000 lei aruncarea deșeurilor publice pe trotuare.
Amenzile sunt binevenite, spun mulţi dintre gălățeni, care speră că orașul lor va deveni astfel mai curat.
Strada nu este un coş de gunoi – asupra acestui lucru vor să atragă atenţia oamenii legii, administrația publică locală și organizatorul acestei campanii, George Alin Radu. 
Sponsor este și anul acesta firma  BioBag Dog, producătoarea unor pungi biodegradabile din amidon cu ajutorul cărora  orasul se păstrează curat și în același timp se evită poluarea cu plastic pe bază de hidrocarburi.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top