va aflati aici:
Home > Actualitate > Gălățenii au încercat pe propria piele efectele unei coliziuni în simulatoare

Gălățenii au încercat pe propria piele efectele unei coliziuni în simulatoare

“Condu Prudent, alege viața”, inițiativa Rotaract Galați, în colaborare de Grupul Șoferilor din Galați  oferit gălățenilor, în acest weekend, posibilitatea de a folosi gratuit simulatoare de accidente ușoare pentru a vedea efectiv cum se simte coliziunea și la un impact cu o viteză mică, circa 30 km/h. Simulările s-au realizat în prezența SMURD Galați în zona Shopping City.

În zona evenimentului există și un laborator mobil de siguranță rutieră unde puteau fi văzute și centuri de siguranță sau airbaguri care au trecut prin accidente grave, informează MONITORUL DE GALAȚI.

Gălățenii au încercat pe propria piele efectele unei coliziuni în simulatoare (FOTO) – Monitorul de Galati – Ziar print si online

“Condu Prudent, alege viața”, inițiativa Rotaract Galați, în colaborare de Grupul Șoferilor din Galați și cu participarea SMURD Galați, despre care cotidianul nostru a relatat în articolul ” Simulatoare de accidente rutiere, în parcarea Shopping City Galaţi”, a oferit gălățenilor, în acest weekend, posibilitatea de a folosi gratuit simulatoare de accidente ușoare pentru a vedea efectiv cum se simte coliziunea și la un impact cu o viteză mică, circa 30 km/h.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top