va aflati aici:
Home > Actualitate > Rectorul Universității Dunărea de Jos din Galați, Puiu Lucian Georgescu, renunță la candidatura pe listele PSD în Parlament

Rectorul Universității Dunărea de Jos din Galați, Puiu Lucian Georgescu, renunță la candidatura pe listele PSD în Parlament

Comunicatul integral publicat de rectorul Puiu-Lucian Georgescu pe pagina sa de Facebook:

“În urma unei largi consultări cu echipa de conducere din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați am luat decizia să renunț la candidatura pentru alegerile parlamentare din partea PSD.

Am avut în vedere responsabilitățile complexe de management și strategia de dezvoltare a Universității, care necesită prezența efectivă a rectorului în Galați.

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați își reiterează intenția de a se implica plenar în dezvoltarea comunității locale, județene, regionale și naționale, fiind o componentă de bază a acesteia, prin aportul științific, tehnic și de inovare, așa cum se întâmplă în întreaga lume.

Rolul universității este, pretutindeni în lume, unul major care creează plus valoare comunității și trebuie apreciat ca atare.

Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU
Rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați” (EDUPEDU.RO)

Rectorul Universității Dunărea de Jos din Galați, Puiu Lucian Georgescu, renunță la candidatura pe listele PSD în Parlament – Edupedu

Rectorul Universității Dunărea de Jos din Galați, Puiu Lucian Georgescu, anunță că a renunțat să mai candideze pe listele PSD în alegerile parlamentare. “Am avut în vedere responsabilitățile complexe de management și strategia de dezvoltare a Universității, care necesită prezența efectivă a rectorului în Galați”, explică Puiu Lucian Georgescu decizia, în cadrul unei postări pe pagina sa de Facebook.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top