va aflati aici:
Home > Actualitate > Klaus Iohannis a decretat STARE DE URGENȚĂ

Klaus Iohannis a decretat STARE DE URGENȚĂ

Klaus Iohannis a decretat starea de urgență. Aflat astăzi într-o conferință de presă anunțată și desfășurată conform planului, la orele 15:00, acesta a declarat că începând din data de 16 martie se va institui starea de urgență, așa cum deja aștepta toată lumea să se întâmple încă de dimineață. Cu toate că inițial aceasta fusese anunțată încă de sâmbătă, starea de urgență a sosit la ceva timp după mijlocul zilei, informează HASHTAGNEWS.

„Ne aflăm într-o situație cu care omenirea nu s-a mai confruntat în istoria recentă. Vom trece cu bine prin această grea încercare dacă luăm imediat cele mai drastice măsuri și înțelegem cu toții că severitatea lor este pe măsura gravității perioadei pe care o traversăm.

Începând de astăzi se instituie starea de urgență pe întreg teritoriul României, pe o durată de 30 de zile.”

Klaus Iohannis a decretat STARE DE URGENȚĂ – Hashtag News

Klaus Iohannis a decretat starea de urgență. Aflat astăzi într-o conferință de presă anunțată și desfășurată conform planului, la orele 15:00, acesta a declarat că începând din data de 16 martie se va institui starea de urgență, așa cum deja aștepta toată lumea să se întâmple încă de dimineață.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top