va aflati aici:
Home > Actualitate > Razii de amploare în mall-uri, supermarketuri și la terase pentru respectarea regulilor de prevenire Covid-19

Razii de amploare în mall-uri, supermarketuri și la terase pentru respectarea regulilor de prevenire Covid-19

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19, Ministerul Afacerilor Interne a dispus intensificarea controalelor în spații închise, precum mall-uri și supermarketuri, în autobuze, cât și la terase. În Galați și Brăila, sute de angajați MAI au verificat respectarea măsurilor de protecție împotriva răspândirii bolii Covid-19, atât în spații închise, cât și la terase.

Aceste verificări vor continua, pentru a ne asigura că cetățenii județului Galați vor rămâne sănătoși, în deplină siguranță”, a anunțat prefectul județului Galați, Gabriel Avrămescu.

Trag un semnal de alarmă: prin lipsa de responsabilitate a celor care încalcă normele de protecție sanitară, riscăm să pierdem tot ceea ce am reușit printr-un efort titanic al nostru, al tuturor. Trebuie să fim foarte vigilenți în perioada următoare. Este extrem de important să luăm atitudine și să ne implicăm în protejarea sănătății românilor. Altfel, viața noastră socială și economică va fi bulversată. Vă cer să acționați cu profesionalism și rigurozitate, dar și cu atenție pentru a nu cădea în extreme fie de exces, fie de toleranță.”, a declarat ministrul afacerilor interne, Marcel Vela, relatează CETĂȚEANUL.NET.

Întreg articolul aici: https://cetateanul.net/stiri-de-ultima-ora/razii-de-amploare-in-mall-uri-supermarketuri-si-la-terase-sute-de-politisti-si-jandarmi-verifica-daca-sunt-respectate-regulile-galerie-foto/

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top