va aflati aici:
Home > Educatie-Cultura > Profesorul Lucian-Puiu Georgescu părăsește Ministerul Cercetării

Profesorul Lucian-Puiu Georgescu părăsește Ministerul Cercetării

Profesorul universitar gălăţean Lucian Puiu Georgescu şi-a depus marţi, 23 aprilie 2019, demisia din funcţia de secretar de stat la Ministerul Cercetării şi Inovării. În ultimii doi ani, prof. univ. dr. Lucian Georgescu a îndeplinit funcţiile de secretar de stat  Ministerul Cercetării şi Inovării dar și de ministru în cadrul Cabinetului Tudose. Anterior ocupase funcţia de preşedinte al Senatului Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi.

Consider că acţiunile în Universitate sunt prioritare şi că este necesar să-mi dedic tot timpul implicându-mă în activităţile educaţionale şi de cercetare. În plus, nu ascund faptul că mă pregătesc pentru a candida la poziţia de rector al Universităţii”, a declarat Lucian Georgescu citat de Adevărul.

Secretarul de stat Lucian Georgescu a demisionat de la Ministerul Cercetării. Ce motive stau la baza deciziei

Profesorul universitar gălăţean Lucian Puiu Georgescu şi-a depus marţi, 23 aprilie 2019, demisia din funcţia de secretar de stat la Ministerul Cercetării şi Inovării. „Consider că acţiunile în Universitate sunt prioritare şi că este necesar să-mi dedic tot timpul implicându-mă în activităţile educaţionale şi de cercetare.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top