va aflati aici:
Home > Educatie-Cultura > Profesorul care studiază efectele radiaţiilor emise de telefoanele mobile: tumori, boli de piele, dureri, insomnii

Profesorul care studiază efectele radiaţiilor emise de telefoanele mobile: tumori, boli de piele, dureri, insomnii

Romana Draşovean (48 de ani), şef lucrări la Facultatea de Ştiinţe şi Mediu din Galaţi, a încheiat recent un studiu bibliografic al unor cercetări ştiinţifice reprezentantive la nivel mondial legat de efectele radiaţiilor electromagnetice emise de telefoanele mobile asupra sănătăţii celor care le folosesc, informează Adevărul.

Profesorul care studiază efectele radiaţiilor emise de telefoanele mobile: tumori, boli de piele, dureri, insomnii

Romana Draşovean (48 de ani), şef lucrări la Facultatea de Ştiinţe şi Mediu din Galaţi, a încheiat recent un studiu bibliografic al unor cercetări ştiinţifice reprezentantive la nivel mondial legat de efectele radiaţiilor electromagnetice emise de telefoanele mobile asupra sănătăţii celor care le folosesc.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

2 thoughts on “Profesorul care studiază efectele radiaţiilor emise de telefoanele mobile: tumori, boli de piele, dureri, insomnii

  1. exista si metode de protectie. E-Protect care se poate aplica pe toate dispozitivele, cartela care purtata in buzunar ofera protectie.

Lasă un răspuns

Top