va aflati aici:
Home > Eveniment > Campanie umanitară “Fii si tu Iepurasul de Paste!”

Campanie umanitară “Fii si tu Iepurasul de Paste!”

Cinematograful “Prof. Ioan Manole” din Galați, în colaborare cu Casa de Cultura a Sindicatelor , deschide Campania umanitară: “Fii si tu Iepurasul de Paste!”
În perioada 01 – 23 Aprilie 2019 vă așteptam în fiecare zi la Cinematograful “Prof. Ioan Manole” din Galați (la Casa de Cultura a Sindicatelor), pentru ca împreuna, sa încercam sa aducem un zâmbet de bucurie pe fata unui copil.
Ce înseamnă această campanie?
• Darurile strânse, vor fi împărțite în ziua de Joi – 25 Aprilie 2019, la ora 11.00 în incinta cinematografului, unui grup de copii defavorizați din Județul Galați.
• O altă surpriză pentru cei mici, va fi vizionarea unui film 3D pentru copii, oferit gratuit de firma TV SAT 2002, care administrează cinematograful.
Cum poți oferi aceste daruri?
• Sunteți așteptați în fiecare zi în holul cinematografului, indiferent că veniți la film sau nu, unde puteți dona jucării, haine, incaltaminte,dulciuri, pentru copii, cu vârste cuprinse intre 4 – 16 ani.
• Lucrurile donate să fie noi şi utile.

Coordonatori: Ana Spinu & Angela Baciu
Fii și tu Iepurașul de Paste și fă un copil fericit!

Mai multe detalii pe pagina de facebook a evenimentului :

Fii si tu Iepurasul de Paste!

Causes event in Galati, Romania by Cinema 3D Galati on Thursday, April 25 2019 with 124 people interested and 31 people going.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top