va aflati aici:
Home > Actualitate > Profesorii Ion Cordoneanu și Lucian Georgescu, singurii candidați pentru funcția de rector

Profesorii Ion Cordoneanu și Lucian Georgescu, singurii candidați pentru funcția de rector

Nu e niciun secret că Ion Cordoneanu e consilier local PNL. Bine, conducerea filialei gălățene nu-l prea iubește, dar asta e altă poveste. Deci, din perspectiva asta, cu un guvern liberal la putere, posibilitatea de a avea o influență pozitivă pentru universitate ar fi una foarte benefică.

La rândul lui, Lucian Georgescu e susținut de cele mai importante personaje din PSD. Vorba aia, a fost ministru, deci a avut o grămadă de colegi influenți. Ba se zvonește că și jupânii pesediști din Galați i-ar da o mână de ajutor. Desigur, absolut dezinteresați.

Mai rămâne de văzut dacă va fi o dezbatere. Dacă o va cere Georgescu și dacă Cordoneanu o va accepta sau o va refuza după modelul Iohannis.

Alegerile se vor desfășura pe 10 decembrie 2019, informează ANTIDOTUL.

Profesorii Ion Cordoneanu și Lucian Georgescu, singurii candidați pentru funcția de rector – Antidotul | Știri Online

Am să încep cu Ion Cordoneanu, fie și pentru faptul că a sa candidatură reprezintă o surpriză în sine. Nu o să vorbesc despre programul lui de management ( câteva idei puteți vedea aici), ci despre faptul că, dacă va ajunge rector, Ion Cordoneanu va fi primul rector care vine din zona umanistă, el fiind actualmente decanul Facultății de Istorie, Filosofie și Teologie.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top