va aflati aici:
Home > Educatie-Cultura > Profesor universitar american, voluntar pentru copiii defavorizați din Galați

Profesor universitar american, voluntar pentru copiii defavorizați din Galați

De câteva luni, într-o sală a Fundației „Familia”, unde aproximativ 50 școlari din familii cu probleme economice își fac temele, mănâncă și se joacă, a apărut un nou personaj: profesorul de engleză. Este vorba despre un american, profesor universitar de sociologie, de la Bronx Comunity College of the City University of New York, care face voluntariat pentru a-i învăța pe cei mici.

Profesorul nu a venit cu acest scop aici, ci pentru a face cercetare într-un studiu legat de antropologie. Însă în timpul lui liber îi invata pe copii de la fundație limba engleză într-un mod interactiv și original.

Cred că este important acum să știi limba engleză dacă vrei să te descurci. Copiii au prins, au prins, sunt deștepți! Bineînțeles, este o diferență de abilitate între ei, dar da, sunt deștepți”, a spus Gerard Weber, profesorul de engleză de peste ocean, pentru REPERUL.RO.

Profesor universitar american, voluntar pentru copiii defavorizați din Galați – Reperul

Un sociolog american venit la Galați s-a gândit să ofere ceva în schimb țării de care s-a îndrăgostit în anii 90, atunci când a descoperit oamenii primitori de aici și Faleza Dunării. El îi învață limba engleză pe copii defavorizați de aici care frecventeaza centrul de zi al unei fundații, iar voluntariatul sociologului american este …

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top