va aflati aici:
Home > Actualitate > Primul medic vaccinat la Galaţi:„Este singura soluţie de a ne ajuta să stăpânim această dramă pe care am trăit-o în ultimul an”

Primul medic vaccinat la Galaţi:„Este singura soluţie de a ne ajuta să stăpânim această dramă pe care am trăit-o în ultimul an”

Medicul Manuela Arbune este şef de secţie la Spitalul de Boli Infecţioase, este profesor universitar şi coordonatoarea programului Hiv-Sida în Galaţi. Aceasta a mărturisit că a fost un an greu deoarece a fost nevoită să stea departe de cei dragi, însă are încredere în vaccin că va putea pune punct acestei drame.    „A fost un an în care am stat deseori departe de cei dragi, de soţ, de copii, de părinţi. Am ratat evenimente importante din viaţa noastră. Nu am putut fi alături de cei care se năşteau sau cei care plecau dintre noi, cei dragi. Iată că venit un nou an şi în această zi avem o nouă speranţă, speranţa că toată drama pe care am trăit-o anul anterior ar putea fi sfârşită. Cred că această intervenţie pe care am acceptat-o este cel mai bun şi onest mesaj pentru cei care mă cunosc. Vaccinul pe care îl avem astăzi la dispoziţie este benefic şi necesar şi este singura soluţie în acest moment de a ne ajuta să stăpânim această dramă pe care am trăit-o în ultimul an. Nu am nicio emoţie, am încredere în vaccin”, a declarat dr. Manuela Arbune, înainte de a se vaccina, pentru ADEVĂRUL.

Primul medic vaccinat anti-COVID-19 la Galaţi: „Este singura soluţie pentru a stăpâni această dramă” VIDEO

Medicul Manuela Arbune este şef de secţie la Spitalul de Boli Infecţioase, este profesor universitar şi coordonatoarea programului Hiv-Sida în Galaţi. Aceasta a mărturisit că a fost un an greu deoarece a fost nevoită să stea departe de cei dragi, însă are încredere în vaccin că va putea pune punct acestei drame.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top