va aflati aici:
Home > Politica > Premiu obținut la Sinaia de organizația de tineret a PNL Galați

Premiu obținut la Sinaia de organizația de tineret a PNL Galați

Tineretul Național Liberal este cea mai veche organizaţie politică de tineret din Europa, fiind înfiinţată în 1876, la un an după înfiinţarea Partidului Naţional Liberal. La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc  Gala Premiilor Tineretului Liberal (TNL) ‘Mircea Ionescu Quintus’, evenimentul fiind găzduit de Centrul Internațional de Conferințe ‘Casino’ din Sinaia.

Întreaga acțiune a avut ca scop recunoașterea și promovarea activității tinerilor liberali din întreaga țară. În cadrul acestui eveniment organizația TNL Galaţi a primit Premiul „Cea mai Activă Filială” în timp ce președintele Klaus Iohannis a primit premiul „Garantul democrației”.

“…o echipă devotată și motivată, o echipă pe care vreau să o cunoașteți. Mă înclin în fața lor și le mulțumesc pentru implicare. A fost o muncă susținută. TNL Galați a întreprins activități de familiarizare a tinerilor cu doctrinele politice, cu mediul de afaceri și dezvoltarea personală, specifice liberalismului, asociate cu acțiuni ce au avut caracter social, bine fundamentate și justificate.” a declarat Pîrvu Sorin Adrian, președinte TNL Galați.

Galerie foto: 3 fotografii sursa TNL Galați
TNL Galati premiat la Gala Mircea Ionescu Quintus de la Sinaia împreună cu președintele Klaus Iohanis
TNL Galati premiat la Gala Mircea Ionescu Quintus de la Sinaia împreună cu președintele Klaus Iohanis
« de 3 »

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top