va aflati aici:
Home > Actualitate > Prefectul de Galaţi anunţă controale la domiciliile persoanelor izolate din cauza suspiciunilor de coronavirus

Prefectul de Galaţi anunţă controale la domiciliile persoanelor izolate din cauza suspiciunilor de coronavirus

Avrămescu a anunţat că verificările vor fi făcute de poliţişti şi de reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică, posibil şi angajaţi ai Prefecturii. Echipele mixte de control vor merge la domiciliile celor izolaţi pentru a verifica dacă ei respect= regula de a nu ieşi din case. Cei prinşi că nu rămân izolaţi se vor alege cu dosare penale, a transmis prefectul de Galaţi.
Pe de altă parte, Avrămescu a menţionat, în contextul numeroaselor situaţii în care persoane care vin din zone afectate de coronavirus intră în evidenţele medicale, că se constată că la nivelul Direcţiei de Sănătate Publică este personal insuficient.
În judeţul Galaţi, în acest moment, sunt 342 de persoane izolate la domiciliu, 4 în carantină în centrul special identificat de autorităţi, iar internate în spital sunt 4 persoane suspecte, alături de copilul de 5 ani suspect de coronavirus aflându-se şi mama sa, informează NEWS.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top