va aflati aici:
Home > Actualitate > Potop de nereguli la firmele care demontează şi dezasamblează maşini şi echipamente scoase din uz

Potop de nereguli la firmele care demontează şi dezasamblează maşini şi echipamente scoase din uz

Poliţiştii gălăţeni, în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Galaţi şi cei ai Gărzii de Mediu, au efectuat mai multe controale la firmele care se ocupă cu demontarea şi dezasamblarea autovehiculelor scoase din uz.

”Cu ocazia controalelor efectuate, poliţiştii au constatat că patru dintre aceste societăţi comerciale funcţionează fără autorizaţie, întocmind în acest sens, dosare penale pentru exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Totodată, au fost constatate şapte infracţiuni de neluare a măsurilor de eliminare totală a substanţelor şi preparatelor periculoase devenite deşeuri, precum şi cinci contravenţii constând în efectuarea de activităţi cu deşeuri fără a deţine autorizaţie de mediu. Sancţiunile aplicate contravenienţilor se ridică la 150.000 de lei, informează ADEVĂRUL.

Potop de nereguli la firmele care demontează şi dezasamblează maşini şi echipamente scoase din uz. Poliţiştii au constatat comiterea a 11 infracţiuni

În perioada 21-25 octombrie, poliţiştii din cadrul serviciilor Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Investigarea Criminalităţii Economice şi Investigaţii Criminale Galaţi, în colaborare cu reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Galaţi şi ai Gărzii de Mediu, au verificat nouă societăţi comerciale de pe raza judeţului Galaţi, ce au ca principal obiect de activitate demontarea şi dezasamblarea de maşini şi echipamente scoase din uz.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top