va aflati aici:
Home > Economie > Afaceri de la zero. Gălățeanul Andrei Cerbu vrea să investească în orașul natal

Afaceri de la zero. Gălățeanul Andrei Cerbu vrea să investească în orașul natal

Traseul de antreprenor al lui Andrei Cerbu nu se opreşte însă în zona de restaurante pentru că anul acesta tânărul a accesat programul Start-Up Nation şi îşi propune să dezvolte la Galaţi, oraşul său natal, o fabrică de mâncare pentru câini. „Voi dezvolta acolo un meniu practic, vreau să fac o casoletă cu o bucată de carne, cu legume, un meniu ca la restaurant“.

A ales să investească la Galaţi pentru că este oraşul său natal, dar şi pentru că spune că oraşul se află pe un trend bun, se modernizează, pentru că vede multe schimbări în bine acolo. „Aş căuta un investitor pentru dezvoltare şi pentru a face marketing pentru fabrica de mâncare pentru câini. Produsul este foarte bun şi pentru a fi foarte căutat am nevoie de un marketing bun“, concluzionează Andrei Cerbu, pentru ZIARUL FINANCIAR.

Afaceri de la zero. Andrei Cerbu, inginer de telecomunicaţii, şi-a urmat pasiunea pentru gătit şi a creat Buntare, cu două food-truck-uri cu mâncare mexicană şi un restaurant cu mâncare mediteraneană | Ziarul Financiar

♦ Opt locuri de muncă a creat Andrei Cerbu într-un an şi jumătate de antreprenoriat şi spune că prezenţa la un festival precum Neversea sau Untold poate genera vânzări de până la 100.000 de lei per eveniment.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top