va aflati aici:
Home > Actualitate > Podul de piatra…s-a dărâmat?

Podul de piatra…s-a dărâmat?

Din cauza documentației incorect întocmite, e posibil ca podul de la Brăila să nu se mai construiască, iar constructorii vor cere despăgubiri, precizează Obiectiv Vocea Brailei, arătând în articol că:

“am putea crede că statul român a omis în mod intenţionat anumite prevederi (sarcini) din documentaţie, ca să poată împiedica începerea lucrărilor la Pod. De ce ar face statul român o asemenea mârşăvie! Păi, pentru că are interese. Nu statul român are interese, ci oamenii aflaţi în funcţii-cheie în statul român. Şi ne referim acum la vicepremierul Viorel Ştefan, de la PSD Galaţi, care are toate motivele să se opună construirii Podului. Unul dintre aceste motive este că Viorel Ştefan este acţionar la Navrom Bac SRL Galaţi, societate care asigură transportul cu bacul de la Galaţi la Tulcea şi retur.”

Obiectiv – Vocea Brăilei

Reamitim că potrivit datelor publice disponibile pe siteul Ministerului de Finanțe, firma Navrom BAC SRL a obtinut in ultimii 5 ani profituri nete anuale în medie de circa un milion de euro anual, culminând cu anul 2015 când profitul a fost de 6,2 milioane lei.

Podul de la Brăila nu se mai construieşte, dar constructorul va primi despăgubiri!

Cel mai îndrăzneţ proiect din ultimii 28 de ani din acest colţ de ţară, care ar fi putut scoate zona Brăila – Galaţi din sărăcie, a fost trecut pe linie moartă. Podul de la Brăila, pentru care fostul premier brăilean Mihai Tudose s-a zbătut până în ultima clipă, are toate şansele să NU se mai facă.

 

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top