va aflati aici:
Home > Politica > PNL Galați a strâns 45.000 de semnături pentru europarlamentare

PNL Galați a strâns 45.000 de semnături pentru europarlamentare

Invitat să acorde un interviu la Puterea Știrilor, senatorul George Stângă a confirmat faptul că pentru alegerile europarlamentare PNL-ul a strâns 45.000 de semnături de la susținătorii din județul Galați.

PNL Galați a reușit să strângă 45.000 de semnături, un număr însemnat de gălățeni au semnat susținerea către PNL. Am avut amplasate corturi  în municipiul Galați, am avut echipe care s-au deplasat stradal în toate localitățile județului, indiferent că vorbim de comune, municipii, sau orașe. Spre deosebire de alte campanii electorale, am observat o deschidere a cetățenilor către PNL.

Se simte faptul că PNL a început să fie în ultima perioadă din ce în ce mai apropiat de cetățeni, chiar la noi în județul Galați avem întâlniri, cel puțin lunare, cu cetățenii.” a declarat George Stângă pentru Puterea Știrilor.

România, sub zodia alegerilor. George Stângă, președintele PNL Galați: Spre deosebire de alte campanii electorale, am observat o deschidere a cetățenilor către noi – PSnews

Președintele PNL Galați, George Stângă, a fost invitat la Puterea Știrilor, unde a vorbit, printre altele și despre cum decurg pregătirile pentru alegerile europarlamentare din 26 în mai, în județul Galați. Astfel, liberalul a dezvăluit în acdrul interviului video că PNL Galați a reușit să 45.000 de semnături, adăugând că: “un număr însemnat de gălățeni au …

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top