va aflati aici:
Home > Uncategorized > Plimbările pe Dunăre pot fi o alegere minunată vara aceasta

Plimbările pe Dunăre pot fi o alegere minunată vara aceasta

O dată cu venirea verii, plimbările pe Dunăre pot fi o alegere minunată atunci când te ganddești să petreci câteva momente liniștite admirând peisajul superb ce înconjoară fluviul ce străbate cele două orașe vecine, Brăila și Galați.

Pelicano
Pelicano iubește apa și natura, iar de aici vine și aventura. Dacă îți dorești un tur al celei mai întinse faleze pe care o are fluviu Dunărea alege plimbările organizate de Pelicano. O experiență de aproximativ 30 de minute costă doar 75 lei pentru o persoană. Cum ar fi să simți adrenalină pură, la doar câțiva centimetri de suprafața Dunării? Invită-ți prietenii și hai la distracție. 30 de minute trăite la maxim însumează doar 100 lei. Un mod interesant de a admira frumusețea orașului Galați este de pe o ambarcațiune cu care să străbați Dunărea. Costul pentru un tur pe Dunăre al orașului Galați durează aproximativ 1 oră și costă 100 lei pentru o persoană. Pelicano îți pune la dispoziție variante perfecte de a petrece diverse evenimente fericite din viață pe o ambarcațiune care să îți ofere momente de neuitat.

Ambarcațiunea Vega River
Ambarcațiunea Vega River organizează croaziere pe Dunăre dar și diverse evenimente cum ar fi întâlniri de afaceri și teambuilding-uri. Ambarcațiunea Vega River îți pune la dispoziție pachete attractive care au ca bonus perioade de staționare oferite gratuit. Dacă îți dorești un eveniment inedit apelează cu încredere la serviciile puse la dispoziție de Vega River. Ia legătura cu echipa ambarcațiunii Vega River la numărul de telefon 0742 011 113 și evenimentul tău va fi cu siguranță minunat.

Nava Tudor Vladimirescu
A spus cineva plimbări pe Dunăre? Răspunsul cel mai potrivit pentru această întrebare este nava Tudor Vladimirescu. Construcția navei a început în 1850 la șantierul naval Ganzdanubius din Viena și a durat aproximativ 3 ani. În 1919 a intrat în posesia statului român ca despăbugire de război și de atunci a fost transformată în navă de pasageri. În 2004 a fost reamenajată și reparată de Navrom. Nava are o capacitate mare și poate fi închiriată de grupuri, tariful fiind negociat pentru fiecare traseu ales și facilitățile suplimentare.

Nava Kaptan M
Nava Kaptan M este una din cele mai bune alegeri pe care le poți face atunci când vine vorba de plimbări pe Dunăre. Nava are o capacitate mare, 148 de persoane. Organizează plimbări de 2 ore și jumătate pe Dunăre, având ca punct de plecare restaurantul Malnaș, aflat pe Faleza Dunării din Galați, la “Elice”. Plimbarea te va purta până la gura Siretului î naval și până la Șantierul Naval din Galați în amonte. Tariful pentru o persoană în cadrul unui grup de minimum 30 de persoane este de 30-50 lei. Mai multe informații privitoare la plimbări pe Dunăre cu Nava Kaptan M poți obține sunând la 0722 767 672.

Șalupa Zorile 1
Șalupa Zorile 1 aflată sub administrația Regiei Autonome “Administrația Zonei Libere Brăila”, organizează regulat plimbări pe Dunăre. În 2009 șalupa a fost reabilitată și a fost redată publicului larg pentru a fi utilizată conform specificului ei, transportul de pasageri pentru plimbări de agrement. Capacitatea șalupei este de 11 persoane, iar o oră de mars costă 157 lei. La cerere Șalupa Zorile 1 poate staționa. Tariful pentru o oră de staționare este de 20 lei/oră. Rezervă din timp un loc pe Șalupa Zorile 1 pentru o experiență memorabilă, sunând la 0239 611 655.

Nava Lacu Sărat
Nava Lacu Sărat organizează frecvent plimbări pe bătrânul fluviu. Nava este de o capacitate mare, tocmai din acest motiv este aleasă pentru evenimente la care participă un număr însemnat de persoane. Capacitatea Navei Lacu Sărat este de 90 de persoane. O oră de plimbare pe Dunăre costă 869 lei. Dacă doriți ca pe parcursul călătoriei să faceți opriri pentru a admira peisajul ce vă înconjoară, trebuie să luați în calcul un cost suplimentar de 274 lei pentru o oră de staționare. Mai multe informații privitoare la plimbările pe care le puteți face cu Nava Lacu Sărat puteți obține contactând Primăria Brăila la numărul de telefon: 0239 613 654.

Nava Ovidiu
Descoperă Brăila! Cum altfel, dacă nu printr-o plimbare pe Dunăre cu Nava Ovidiu? Nava de pasageri Ovidiu se află sub administrația Consiliului Județean Brăila. Aceasta are o capacitate de 50 de persoane, fiind ideală pentru plimbări pe Dunăre. Comandantul Navei de pasageri Ovidiu așteptă să vă descopere frumusețea vechiului oraș dintr-o altă perspectivă. Nava poate fi închiriată contra unui cost de 744 lei pentru o oră de mars. O oră de staționare a navei Ovidiu costă 161 lei. Pentru a putea rezerva din timp plimbarea dorită intră pe pagina de Facebook a Navei Ovidiu.

Imbold
Dacă nu ești adeptul unei clasice plimbări pe Dunăre, avem acum varianta potrivită. Imbold te provoacă la plimbări cu hydrobicicleta, kaiac-ul sau placa SUP în incinta bazei Imbold sau în alte locații precum lacul Brateș, pe Dunăre sau pe Siret. Acceptă provocarea și te vei distra pe cinste. Rezervă din timp o experiență de neuitat. Poți lua legătura cu baza Imbold la numărul de telefon 0745 231 363.

Clubul de Kaiac Canoe din Brăila
Dacă îți dorești să pleci singur în plimbări pe Dunăre apelează la cursurile pe care le desfășoară  Clubul de Kaiac Canoe din Brăila. Astfel vei deprinde tainele acestui sport și vei putea avea câteva momente de liniște pe apele bătrânului fluviu.

Sursa : https://exploremag.ro/plimbarile-pe-dunare/

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top