va aflati aici:
Home > Actualitate > Plan de măsuri ce vizează curăţenia Galaţiului, pus în aplicare de poliţişti, inspirat de postările de pe facebook

Plan de măsuri ce vizează curăţenia Galaţiului, pus în aplicare de poliţişti, inspirat de postările de pe facebook

”Practic, rezultă existenţa unui fenomen la nivelul municipiului Galaţi, în ceea ce priveşte nerespectarea obligaţiilor şi răspunderilor care revin asociaţiilor de proprietari/locatari, persoanelor juridice, precum şi cetăţenilor, pentru buna gospodărire a municipiului Galaţi”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi. În intervalul 1 martie – 30 noiembrie 2020, poliţiştii locali din cadrul secţiilor de poliţie şi cei de la Serviciul de Protecţie a Mediului, vor întreprinde acţiuni, zilnic, atât individual cât şi în cooperare, aplicând legislaţia în vigoare şi ţinând cont de atribuţiile fiecărei structuri în parte, precum şi a împuternicirii stabilite de primarul municipiului Galaţi, informează ADEVĂRUL.

Plan de măsuri ce vizează curăţenia Galaţiului, pus în aplicare de poliţişti. Postările de pe reţelele de socializare, surse de “inspiraţie”

Poliţia Locală din Galaţi va pune în aplicare, începând cu 1 martie, un plan de măsuri ce vizează curăţenia oraşului. Datele operative aferente anului 2019, informaţiile şi sesizările cetăţenilor, postările de pe reţelele de socializare, dar şi articolele din presa locală, au condus la punerea în aplicare şi derularea, până în noiembrie, a Planului de măsuri “Gospodăria Municipiului 2020”.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top