va aflati aici:
Home > Actualitate > Pieţele din Galaţi se închid parţial şi îşi reduc programul

Pieţele din Galaţi se închid parţial şi îşi reduc programul

Ca urmare a ultimelor reglementări la nivel naţional, respectiv Ordonanţa Militară nr. 2 din 21 martie 2020, Administraţia Pieţelor Agroalimentare SA. aduce la cunoştinţa publicului larg faptul că începând cu data de 22 martie 2020, ora 22.00, a fost suspendată activitatea de comerţ la următoarele puncte de lucru aparţinând societăţii, astfel:
– Hala de produse industriale din Piaţa Centrală – inclusiv subsolul;
– Hala de produse industriale din Piaţa Ţiglina I;
– Hala de produse industriale din Piaţa Micro 39.

„Pieţele agroalimentare şi platourile de legume-fructe rămân în continuare deschise deoarece dorim să acoperim – în condiţii sigure din punct de vedere sanitar – necesitatea de aprovizionare a cetăţenilor în zona de domiciliu, respectiv în cartierele în care locuiesc, fără deplasări inutile pe distanţe mari“, se arată într-un comunicat al Administraţiei Pieţelor Agroalimentare SA.

În plus, începând cu data de 23 martie 2020, programul de funcţionare al pieţelor va fi redus. Astfel pieţele vor funcţiona după următorul program:
– Luni -Vineri, între orele 07.00 – 17.00;
– Sâmbătă – Duminică, între orele 07.00 – 13.00;
– Excepţie: Piaţa Calea Basarabiei – program non-stop (până la noi reglementări), informează MONITORUL DE GALAȚI.

Pieţele din Galaţi se închid parţial şi îşi reduc programul – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Ca urmare a ultimelor reglementări la nivel naţional, respectiv Ordonanţa Militară nr. 2 din 21 martie 2020, Administraţia Pieţelor Agroalimentare SA. aduce la cunoştinţa publicului larg faptul că începând cu data de 22 martie 2020, ora 22.00, a fost suspendată activitatea de comerţ la următoarele puncte de lucru aparţinând societăţii, astfel:- Hala de produse industriale din Piaţa Centrală – inclusiv subsolul;- Hala de produse industriale din Piaţa Ţiglina I;- Hala de produse industriale din Piaţa Micro 39.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top