va aflati aici:
Home > Economie > Parcul de Soft, o afacere marca Dan Nica

Parcul de Soft, o afacere marca Dan Nica

Tranzacția dintre Navrom Centrul de Afaceri și Universitatea ”Dunărea de Jos” nu este recunoscută ca fiind încheiată de cei doi protagoniști, așa cum au clamat în oficiosul local. Asta, cu toate că spațiul a fost eliberat și este în plin proces de amenajare conform cerințelor noului proprietar, Facultatea de Medicină. Mai mult, au apărut și informații neoficiale privind prețul: aproximativ un million de euro, sumă care cuprinde și prețul modificărilor privind compartimentarea clădirii, 350.000 de euro. Cu alte cuvinte, Dan Nica și-a sacrificat proiectul IT și i-a băgat în buzunar vreo 650.000 de euro colegului de partid Ștefan Viorel. La această sumă, n-am adăugat câștigul de până acum al firmei pesediste Navrom Centrul de Afaceri.

Șmecheria cu nesemnarea contractului de vânzare-cumpărare are drept scop ca Navrom Centrul de Afaceri să beneficieze până la final de ajutorul minimis, din bani publici, pe care i l-a acordat primarul Ionuț Pucheanu firmei controlată de Viorel Ștefan, singura din Galați care a beneficiat în ultimii ani de acest tip de ajutor .

Uciderea copilului IT al lui Nica vine după strangularea de către același personaj pesedist al unui alt proiect drag gălățenilor: Zona Metropolitană Galați-Brăila. Acolo, Dan Nica a intrat cu bocancii în teritoriul Brăilei, de unde a rupt 1.000 de hectare, acțiune care a blocat pentru mult timp negocierea pentru polul economic, informează NE PASĂ DE GALAȚI.

Pesedistul Dan Nica își omoară copilul IT și-i îndeasă bani în buzunar lui Ștefan Viorel

O tranzacție între entități pesediste gălățene scoate din jocul de imagine politică marea realizare a ex-ministrului Comunicațiilor Dan Nica, Parcul de Tehnologia Informației, cunoscut sub titulatura de Parcul de Soft.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top