va aflati aici:
Home > Actualitate > Breaking news! Inevitabilul s-a produs! Dăncilă a demisionat din fruntea PSD

Breaking news! Inevitabilul s-a produs! Dăncilă a demisionat din fruntea PSD

“Am înţeles opinia colegilor mei, faptul că se doreşte o resetare a partidului, faptul că trebuie cineva să îşi asume rezultatul alegerilor. Nu este un moment de slăbiciune, este un moment de demnitate şi eu consider că a trebuit să îmi dau demisia din funcţia de preşedinte al PSD. Este un gest pe care l-am făcut pentru partid. Consider că am făcut tot ce mi-a stat în putinţă ca să obţinem un rezultat bun, ca să mobilizăm electoratul, dar acum, în urma discuţiilor, am înţeles că se doreşte o resetare a partidului şi că această resetare presupune o echipă care să preia conducerea partidului, o altă viziune, un alt program”, a spus ea, în cadrul unei declarații de presă, susţinută la finalul şedinţei CEx.”, informează ROMÂNIA LIBERĂ.

Breaking news! Inevitabilul s-a produs! Dăncilă a demisionat din fruntea PSD | Romania Libera

Actualizat: 27.11.2019 – 09:43 „Am înţeles opinia colegilor mei, faptul că se doreşte o resetare a partidului, faptul că trebuie cineva să îşi asume rezultatul alegerilor. Nu este un moment de slăbiciune, este un moment de demnitate şi eu consider că a trebuit să îmi dau demisia din funcţia de preşedinte al PSD.

Romania libera – stiri iesite din tipar – actualitate, investigatii, politica, cultura

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top