va aflati aici:
Home > Actualitate > Panoul șantierului din Eminescu, mânărit să ascundă termenul de predare prelungit

Panoul șantierului din Eminescu, mânărit să ascundă termenul de predare prelungit

Aici nici măcar nu-i vorba de întârzierea de o lună a finalizării parcului central al orașului. Că la câte reabilitări înaintează de parcă ar fi construite cu degetul mic când, pe de altă parte, sunt plătite cu trei mâini, cea din cazul de față e nimic.(…)

Era foarte simplu să iasă public autoritățile și să spună, cu subiect și predicat, cu cât se întârzie lucrrile la parc, din ce cauze și, mai ales, ce penalități va suporta constructorul Rovis Lider SRL. Să știm și noi, inclusiv unde se vor duce banii ce nu vor mai fi plătiți din cele 4,3 milioane de lei (aproape un milion de euro!). Poate ne rămâne și de-o „despietruire” de stradă rămasă cu piatră cubică din vremuri imemoriale, cum este strada Prundului, de exemplu.

Iar pe panou, sub termenul inițial de finalizare, cinstit era să fie făcută mențiunea ”prelungit cu X zile conform actului adițional nr. Y la contractul nr Z”, informează Alternativa – Jurnalism fără mogul.

Prosteală pe față! Panoul șantierului din Eminescu, mânărit să ascundă termenul de predare prelungit | FOTO ȘI VIDEO | Alternativa – Jurnalism fără mogul

Când vă spunem că ăștia ne mint cum respiră, puteți să ne credeți pe cuvânt. Fiindcă așa li-i firea, o fac și când ar putea să spună adevăruri ce nu dor pe nimeni.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top