va aflati aici:
Home > Uncategorized > Rescue 4×4 Galaţi, salvatorii off-road

Rescue 4×4 Galaţi, salvatorii off-road

Rescue 4×4 este un serviciu public gratuit de salvare, recuperare şi intervenţii în situaţii speciale şi de urgenţă. În acelaşi timp, Rescue 4×4 este o platformă de sine stătătoare ce doreşte să îi pună în legatură pe cei ce au avea nevoie de asistenţă cu comunitatea pasionaţilor de off-road din România.La Galaţi, este format un nucleu nou de off-roaderi, de 10 membri, care fac voluntar astfel de servicii, pe 8 maşini. Voluntarii participă la cursuri de prim ajutor susţinute de un membru al asociaţiei care este specializat pentru astfel de cursuri, făcând parte din SMURD, relatează Monitorul de Galați.

Pe cei de la Rescue 4×4 îi puteți găsi pe facebook,  iar dacă aveți nevoie de ajutorul lor îi puteți contacta la numărul de telefon 0745 898 582.

Rescue 4×4 Galaţi, salvatorii off-road – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Rescue 4×4 este un serviciu public gratuit de salvare, recuperare şi intervenţii în situaţii speciale şi de urgenţă. În acelaşi timp, Rescue 4×4 este o platformă de sine stătătoare ce doreşte să îi pună în legatură pe cei ce au avea nevoie de asistenţă cu comunitatea pasionaţilor de off-road din România.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top