va aflati aici:
Home > Actualitate > Oraşul Galaţi se poate mândri cu cea mai mare parcare supraetajată cu heliport din ţară. Proiectul a costat 2 mil. euro

Oraşul Galaţi se poate mândri cu cea mai mare parcare supraetajată cu heliport din ţară. Proiectul a costat 2 mil. euro

Cea mai mare parcare supraetajată cu heliport, din România, a fost inaugurată, joi, la Galaţi, are 306 locuri, din care 34 pentru persoane cu handicap. Parcare are o suprafaţă desfăşurată de peste 8.000 de metri pătraţi şi a avut o valoare de 2 milioane de euro.

Autorităţile judeţene au inaugurat joi prima parcare supraetajată din oraşul Galaţi. Este un imobil cu trei etaje comandat de Consiliul Judeţean Galaţi. Clădirea are o capacitate de 306 locuri, din care 34 sunt destinate persoanelor cu handicap. Parcarea are lift exterior, este iluminată, păzită şi supravegheată video.

Parcarea poate fi utilizată gratuit de angajaţii şi vizitatorii Spitalului Judeţean. La solicitarea autorităţilor gălăţene, specialiştii au modificat proiectul iniţial al clădirii astfel încât să suporte o pistă de aterizare pentru elicopterul SMURD. Asta înseamnă că peste câteva luni, lucrările vor fi reluate. Se vor construi un nou etaj care va mări numărul locurilor de parcare până la 450 şi deasupra pista de aterizare. La final, parcarea cu heliport va fi cea mai mare de acest tip din ţară, relatează ZIARUL FINANCIAR.

Întreg articolul aici: https://www.zf.ro/eveniment/orasus-galati-se-poate-mandri-cu-cea-mai-mare-parcare-supraetajata-19238693

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top