va aflati aici:
Home > Justitie > Drama unei adolescente de 16 ani din Galați, racolată prin metoda ”LOVERBOY”

Drama unei adolescente de 16 ani din Galați, racolată prin metoda ”LOVERBOY”

Polițiștii și procurorii DIICOT au efectuat mai multe percheziții în Buzău și Galați, iar în urma acestei acțiuni a fost reținut un bărbat de 31 de ani. Acesta este acuzat că – folosindu-se de metoda ”loverboy” – a determinat-o pe o adolescentă să își părăsească familia, ulterior obligând-o să se prostitueze.

Nu este prima oară când se întâmplă astfel de drame, credulitatea unor tinere costându-le scump și aruncându-le în plin coșmar. Bărbatul din Galați, bănuit că a exploatat sexual o fată de 16 ani, pe care a racolat-o prin deja ”celebra” metodă ,,loverboy”, ”a fost depistat, luni, în urma a patru percheziții efectuate în Galați și Buzău, la suspect și la persoane apropiate lui”,  au transmis reprezentanții Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), relatează CANCAN.

Drama unei adolescente de 16 ani din Galați, racolată prin metoda “Loverboy”. A abandonat școala, și-a părăsit familia, iar apoi…

Polițiștii și procurorii DIICOT au efectuat mai multe percheziții în Buzău și Galați, iar în urma acestei acțiuni a fost reținut un bărbat de 31 de ani.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top