va aflati aici:
Home > Uncategorized > O tânără italiancă a venit să salveze vieţi la Galaţi

O tânără italiancă a venit să salveze vieţi la Galaţi

Valeria D’Attorre s-a născut la Vico Equense, un orăşel de pe litoralul napoletan, din tată italian şi mamă româncă, originară din Galaţi. „Am venit la Galaţi să mă înscriu la facultate. Cu ocazia asta, mama a revenit în România pentru prima dată după mai bine de 30 de ani. Acum, mama s-a întors în Italia, dar eu am rămas aici, pentru că m-am îndrăgostit de aceste locuri şi nu mai vreau să plec. În Italia voi mai merge doar în vacanţe”, a declarat tânăra voluntară pentru Realitatea de Galați.

După ce a absolvit cursurile din cadrul programului „Voluntar din pasiune”, derulat de ISU Galaţi, tânăra italiancă spune că viaţa i s-a schimbat. „Îmi place foarte mult ceea ce fac şi mi-am dat seama că asta îmi doresc. Să ajut comunitatea şi să salvez vieţi”, a spus Valeria, care a terminat primul an de Medicină şi vrea să devină medic de urgenţă.

https://realitateadegalati.net/o-tanara-italianca-a-venit-sa-salveze-vieti-la-galati/?fbclid=IwAR0foxj7ibeShOwHLHujmi6Iu0uRLnXtekIGgERyfIGAffv2rNig8RTyGy0

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top