va aflati aici:
Home > Economie > O reţetă originală de bragă la Galați, după 16 ani de experimente

O reţetă originală de bragă la Galați, după 16 ani de experimente

Băutura se bucură de un real succes la Galaţi. Produsul se distribuie prin dozatoarele automate din supermarketuri, iar Cristian confirmă: oamenii stau la coadă, ca pe vremuri, să cumpere o sticlă de bragă. Pentru doi litri de bragă, gălăţenii scot din buzunar 10 lei. Antreprenorul spune că ce diferenţiază produsul lui de altele similare din comerţ este calitatea superioară şi faptul că ingredientele de bază – grâul, tărâţa şi meiul – sunt ecologice.

„Deşi am ieşit recent pe piaţă, braga se vinde foarte bine. Am vândut o cantitate dublă faţă de cea pe care o preconizasem“, spune Cristian, care încă face planuri pentru viitorul afacerii sale. Vrea să-şi facă propria reţea de distribuţie a băuturii, chiar dacă investiţia va fi considerabilă: numai un dozator automat de bragă costă 5.000 de euro. Are, însă, avantajul că se poate controla permanent calitatea brăgii, prin menţinerea unei temperaturi constante, de la încheierea procesului de fabricaţie până când ajunge la consumator, relatează ADEVĂRUL.

O reţetă originală de bragă, după 16 ani de experimente. Cu ce face diferenţa antreprenorul care a ieşit cu băutura tradiţională pe piaţă

Cristian Gheorghiu (45 de ani) s-a hotărât, în urmă cu 16 ani, să creeze o nouă reţetă de bragă. Băutură tradiţională, a fost inventată de turcii nomazi, însă în perioada interbelică a devenit unul dintre cele mai populare băuturi de pe piaţa românească.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top