va aflati aici:
Home > Actualitate > La Galaţi, a fost inaugurată prima parcare supraetajată cu teren de sport din regiunea Sud-Est

La Galaţi, a fost inaugurată prima parcare supraetajată cu teren de sport din regiunea Sud-Est

Construcţia este de tip parter + 3 etaje, cu un număr de 214 de locuri de parcare, dintre care 16 sunt pentru persoanele cu dizabilităţi. De asemenea, parcarea dispune de 46 de spaţii de depozitare individuale. Parcarea este dotată cu sisteme pentru eficienţa energetică (iluminat LED cu senzor de proximitate şi aprindere în cascadă), panouri solare producere apei calde, spaţii încălzite, sisteme de control al accesului, sistem de monitorizare video şi 20 puncte de încărcare electrică pentru maşini nepoluante. În prima etapă sunt atribuite 180 de locuri de parcare celor care locuiesc în zonă. Suprafaţa construită a parcării este de 1.937,67 metri pătraţi, cu o arie desfăşurată de 7.905,23 mp. Valoarea investiţiei a fost de 14,5 milioane de lei cu T.V.A, suma incluzând dotările, îmbunătăţirea terenului de fundaţie şi devierea reţelelor, informează MONITORUL DE GALAȚI.

La Galaţi, a fost inaugurată prima parcare supraetajată cu teren de sport din regiunea Sud-Est (FOTO) – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Marţi, 14 septembrie 2020, a fost inaugurată prima parcare multietajată cu teren de sport din municipiul Galaţi. Noua construcţie se află în cartierul Mazepa, are 214 locuri de parcare şi 46 de spaţii de depozitare individuale, iar pe terasa de la ultimul nivel a fost amenajat un teren de sport modern.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top