va aflati aici:
Home > Actualitate > Noua șefă a ISJ Galați promovează în școli numerologia, adică o pseudoștiință

Noua șefă a ISJ Galați promovează în școli numerologia, adică o pseudoștiință

Noul inspector şcolar general al Galaţiului, Selena Costea, promovează printre profesori numerologia, ca legătură între dascăl şi elev, anunță jurnalistul Dan-Cătălin Predescu.

Ce atâta istorie sau geografie, că astea şi-aşa sunt pe cale de dispariţie din programa şcolara. Numerologia e baza viitoarei societăţi idiocracy 😛 😛 😛” comentează jurnalistul, pe pagina sa de Facebook. El publică și o adresă prin care șefa ISJ Galați le recomandă cadrelor didactice să apeleze la această ramură a pseudoștiinței.

Numerologia este orice credință în relația divină, mistică între un număr și unul sau mai multe evenimente care coincid. Este, de asemenea, studiul valorii numerice a literelor în cuvinte, nume și idei. Aceasta este adesea asociată cu paranormalul, alături de astrologie și alte arte prezicătoare similare, relatează EDUCATIEPRIVATA.RO.

Noua șefă a ISJ Galați promovează în școli numerologia, adică o pseudoștiință – Educatie Privata

Noul inspector şcolar general al Galaţiului, Selena Costea, promovează printre profesori numerologia, ca legătură între dascăl şi elev, anunță jurnalistul Dan-Cătălin Predescu. “Ce atâta istorie sau geografie, că astea şi-aşa sunt pe cale de dispariţie din programa şcolara. Numerologia e baza viitoarei societăţi idiocracy ” comentează jurnalistul, pe pagina sa de Facebook.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top