va aflati aici:
Home > Actualitate > Nou-născut aflat în stare gravă la Spitalul de Copii din Galaţi

Nou-născut aflat în stare gravă la Spitalul de Copii din Galaţi

Un nou-născut a ajuns în stare gravă la Spitalul de Copii din Galaţi, unde este intubat, după ce a fost scos din toaleta unei case din localitatea Băleni, au anunţat, luni, reprezentanţii unităţii medicale. Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Generale pentru Protecţia Copilului (DGPC) Galaţi, mama micuţului ar fi declarat că s-ar fi dus la toaletă şi a născut copilul acolo. Femeia, de 33 ani, are 11 copii, dintre care nouă sunt în grija DGPC Galaţi. Copilul a fost scos din toaletă, a fost resuscitat şi a ajuns în stare gravă la Spitalul de Copii din Galaţi. Mama este internată la un spital din Târgu Bujor, iar după ce va fi externată, va fi anchetată de poliţişti, care i-au deschis dosar penal.

Poliţia a fost sesizată la numărul unic de urgenţă 112, de către un bărbat din comuna Băleni, despre faptul că a auzit plânsete de copil din WC-ul aflat în spatele locuinţei sale. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului însoţiţi de un echipaj SMURD şi de un echipaj de pompieri, aceştia reuşind să recupereze din WC-ul locuinţei un copil nou-născut, în viaţă. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală a nou-născutului, de către mamă, şi cercetează acum pentru săvârşirea acestei fapte, o femeie de 33 de ani din comuna Băleni.” a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție, Gabriela Costin pentru Radio Iași.

(UPDATE) Galaţi: Nou-născut în stare gravă, după ce a fost scos dintr-o toaletă

UPDATE, ora 13:11 – Un nou-născut a ajuns în stare gravă la Spitalul de Copii din Galaţi, unde este intubat, după ce a fost scos din toaleta unei case din localitatea Băleni, au anunţat, lun…

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top