va aflati aici:
Home > Politica > Noi filiale USR la Galați

Noi filiale USR la Galați

Cu mesajul ”Bun venit!”, în acest week-end echipei USR Galați i s-au alăturat 4 noi filiale: USR Ivești, USR Barcea, USR Drăgănești și USR Buciumeni.

În momentul de față, în județul Galați, există deja 17 de astfel de filiale, iar la nivel national numărul membrilor depășește deja 20000. Obiectivul principal este, bineînțeles, cât mai multe voturi la următoarele runde de alegeri. Eu aș plusa cu faptul că acum, tot la capitolul obiectiv principal, ar trebui să fie și schimbarea unui votant din inerție într-un votant implicat și, mai ales, informat. Asta dacă se vrea cu adevărat ”o nouă clasă politică, cu oameni cinstiți și competenți”.

Ținând cont că, în ultimii ani Galațiul a fost un oraș ”roșu” la toate alegerile, în toate localitățile, nu se poate decât spera ca înființarea de noi filiale USR, în tot județul, să ducă măcar la alternarea culorilor la următoarele alegeri – atât locale, cât și parlamentare. (HASHTAGNEWS)

Noi filiale USR la Galați – Hashtag News

Cu mesajul “Bun venit!”, în acest week-end echipei USR Galați i s-au alăturat 4 noi filiale: USR Ivești, USR Barcea, USR Drăgănești și USR Buciumeni. În momentul de față, în județul Galați, există deja 17 de astfel de filiale, iar la nivel national numărul membrilor depășește deja 20000.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top