va aflati aici:
Home > Actualitate > Neil Armstrong de Galați – 50 de ani de la aselenizare

Neil Armstrong de Galați – 50 de ani de la aselenizare

Pe 20 iulie 1969, primii oameni ajungeau pe Lună, după ce misiunea Apollo 11 fusese lansată de NASA la 16 iulie 1969. Un gălățean a marcat 50 de ani de la momentul în care primul om, Neil Armstrong, a călcat pe Lună simulând o aselenizare printre gropile din oraș.

Citește și Campania anti-șpagă a Ligii Studenților din Galați

Îmbrăcat într-o salopetă albă pe care a desenat simbolul NASA redenumindu-l ”NAȘA” și cu o cască pe cap, imitând astfel echipamentul astronauților, Ionuț Iosipescu a realizat un filmuleț în care pășește printre gropile din Galați, precum Neil Armstrong pe Lună. Cucereşte pas cu pas craterele din asfalt şi, triumfător, pune steagul României într-o groapă. Alături de clip el a scrie:

  • 50 de ani de la aselenizare ( 30 ani de Psd ) primul Galatean pe planeta MARTZI ( dupa miercurea ciuc )

Clipul postat pe Facebook a devenit viral fiind distribuit de mai multe publicații ( Libertatea, OBSERVATORTV, ZIARE.COM etc).

În mai puțin de o zi a depășit 200.000 de vizualizări.

Un bărbat a simulat primii pași pe Lună printre gropile din Galați

Îmbrăcat într-o salopetă albă pe care a desenat simbolul NASA redenumindu-l “NAȘA” și cu o cască pe cap, imitând astfel echipamentul astronauților, Ionuț Iosipescu a realizat un filmuleț în care pășește printre gropile din Galați, un peisaj aproape selenar, precum Neil Armstrong pe Lună.

Un român simulează pasul pe Lună pe o stradă cu gropi din Galați (Video)

Românii n-au ajuns pe Lună, dar au “aselenizat” în craterele din asfalt. Este o glumă pusă în scenă de un gălăţean, care a făcut astfel haz de necaz. Îmbrăcat într-o salopetă albă, care aminteşte de costumele astronauţilor, bărbatul imită mersul în spaţiu, într-un peisaj aproape selenar.

Aselenizarea in varianta romaneasca: Un galatean l-a imitat pe Neil Armstrong printre gropile de pe strada (Video)

In aceasta saptamana se implinesc 50 de ani de la momentul in care Neil Armstrong a pasit pentru prima data pe Luna, iar un galatean a marcat acest moment intr-un mod inedit. Barbatul s-a imbracat intr-un costum alb pe care a pus simbolul NASA, ba chiar avea si casca pentru a imita echipamentul astronautilor.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top