va aflati aici:
Home > Actualitate > Municipiul Galați duce lipsă de cadre medicale la centrele de vaccinare

Municipiul Galați duce lipsă de cadre medicale la centrele de vaccinare

Primăria municipiului Galaţi a trimis o solicitare Colegiului Medicilor prin care arată că este nevoie de încă 12 medici care să asigure permanenţa în cele trei centre de vaccinare din oraş, mai ales în contextul declanşării celei de-a treia etape de vaccinare, informează, miercuri, reprezentanţii instituţiei.
Potrivit sursei citate, activitatea în cele trei centre de vaccinare – Patinoar, Sala Sporturilor Dunărea şi Sala Siderurgistul, se desfăşoară corespunzător, fiind asigurat personalul medical necesar, însă motivul pentru care s-a făcut această solicitare de suplimentare a numărului de medici este creşterea numărului de doze de vaccin primite şi, totodată, începerea celei de-a treia etape de vaccinare, scrie Agerpres.
Potrivit normelor actuale, medicii care lucrează în centrele de vaccinare primesc 90 de lei pe oră, asistenţii medicali 45 de lei, iar registratorii 20 de lei, relatează REALITATEA.

Întreg articolul aici: https://www.realitatea.net/stiri/ultimele-stiri/municipiul-galati-duce-lipsa-de-cadre-medicale-la-centrele-de-vaccinare_602cdec90836fa5e19197657

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top