va aflati aici:
Home > Actualitate > Gălăţenii pot depune cereri pentru ajutorul pentru încălzirea locuinţei pe perioada iernii

Gălăţenii pot depune cereri pentru ajutorul pentru încălzirea locuinţei pe perioada iernii

Direcția de Asistență Socială a municipiului Galați anunță că, începand cu data de 12.10.2020, solicitanții ajutorului pentru încălzirea locuinței pe perioada sezonului rece, pot obține formulare tipizate de cerere și declarație pe propriere răspundere, astfel:

– pentru energia termică – de la Asociațiile de proprietari;

– pentru gaze naturale, energie electrică și combustibili solizi sau petrolieri de la Serviciul Ajutoare Încălzire din str. Fraternității nr. 1;

– de pe site-urile Primăriei Galați și cel al Direcției de Asistență Socială a municipiului Galați, informează MONITORUL DE GALAȚI.

Gălăţenii pot depune cereri pentru ajutorul pentru încălzirea locuinţei pe perioada iernii – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Direcția de Asistență Socială a municipiului Galați anunță că, începand cu data de 12.10.2020, solicitanții ajutorului pentru încălzirea locuinței pe perioada sezonului rece, pot obține formulare tipizate de cerere și declarație pe propriere răspundere, astfel: – pentru energia termică – de la Asociațiile de proprietari; – pentru gaze naturale, energie electrică și combustibili solizi sau petrolieri de la Serviciul Ajutoare Încălzire din str.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top