va aflati aici:
Home > Actualitate > Momentul în care un bărbat este împuşcat de poliţişti după ce şi-a înjunghiat soţia în plină stradă

Momentul în care un bărbat este împuşcat de poliţişti după ce şi-a înjunghiat soţia în plină stradă

Poliţiştii au fost nevoiţi să folosească armanentul din dotare după ce au încercat să îl oprească pe un individ extrem de violent, care îşi înjunghiase soţia în picioare şi se pregătea să o atace din nou cu un cuţit. Luni, 16 decembrie, un bărbat din Tecuci şi-a înjunghiat soţia în picioare, pe fondul unui conflict spotan. Poliţiştii au intervenit şi l-au împuşcat în picioare pe agresor după ce au încercat să îl convingă să renunţe la cuţit. Întreaga scenă a fost filmată de o cameră de supraveghere instalată în zona unde a avut loc incidentul violent. Pe imagini se vede cum un copil cheamă o patrulă de poliţişti după ce un bărbat devine violent cu soţia sa, informează ADEVĂRUL.

VIDEO Momentul în care un bărbat este împuşcat de poliţişti după ce şi-a înjunghiat soţia în plină stradă

Luni, 16 decembrie, un bărbat din Tecuci şi-a înjunghiat soţia în picioare, pe fondul unui conflict spotan. Poliţiştii au intervenit şi l-au împuşcat în picioare pe agresor după ce au încercat să îl convingă să renunţe la cuţit. Întreaga scenă a fost filmată de o cameră de supraveghere instalată în zona unde a avut loc incidentul violent.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top