va aflati aici:
Home > Actualitate > Modernizarea parcului de la Turnul de Televiziune, în viziunea tinerilor arhitecţi

Modernizarea parcului de la Turnul de Televiziune, în viziunea tinerilor arhitecţi

La sediul Primăriei municipiului Galaţi a avut loc, luni, 08 iulie 2019, vernisajul proiectelor realizate de studenţii şi cadrele didactice din cadrul Universităţii de Arhitectură şi Urbanism “Ion Mincu” din Bucureşti, pentru modernizarea Parcului de la Turnul de Televiziune.

Vernisajul face parte din proiectul de experimentare a interactivităţii dintre studenţi şi administraţia publică locală, prin intervenţii tematice într-un spaţiu dat.

Modernizarea parcului de la Turnul de Televiziune, în viziunea tinerilor arhitecţi (FOTO) – Monitorul de Galati – Ziar print si online

La sediul Primăriei municipiului Galaţi a avut loc, luni, 08 iulie 2019, vernisajul proiectelor realizate de studenţii şi cadrele didactice din cadrul Universităţii de Arhitectură şi Urbanism “Ion Mincu” din Bucureşti, pentru modernizarea Parcului de la Turnul de Televiziune. Vernisajul face parte din proiectul de experimentare a interactivităţii dintre studenţi şi administraţia publică locală, prin intervenţii tematice într-un spaţiu dat.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top