va aflati aici:
Home > Actualitate > Modernizarea masivă a Galaţiului, premiată cu locul 1 la Gala Asociaţiei Municipiilor din România

Modernizarea masivă a Galaţiului, premiată cu locul 1 la Gala Asociaţiei Municipiilor din România

Primăria municipiului Galaţi a primit în cadrul galei premiul de „Excelenţă în Regenerarea urbană a spaţiilor publice”. Prezent la eveniment, primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a declarat: „Aducem la Galaţi un premiu important, dovadă că acţiunile noastre pentru transformarea oraşului într-unul modern, deschis şi primitor sunt apreciate şi la nivel naţional. Este vorba de centrul care ne-a lipsit până acum, dar pe care îl redăm tuturor gălăţenilor, de Parcul Mihai Eminescu care a devenit un loc plăcut de relaxare, de zona Colegiului Naţional «Mihail Kogălniceanu» care a fost transformată radical sau de prima parcare multietajată pe care o construim în Mazepa. În plus, s-a lucrat mult şi anul acesta în interiorul cartierelor, pe străzi unde nu s-a intervenit de ani de zile. Toate acestea şi multe altele ne-au adus în fruntea topului oraşelor la acest capitol. Şi nu ne oprim aici“. (MONITORUL DE GALAȚI)

Modernizarea masivă a Galaţiului, premiată cu locul 1 la Gala Asociaţiei Municipiilor din România – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Asociaţia Municipiilor din România, sub „Înaltul Patronaj al Preşedintelui României”, a organizat, luni seară, 09 decembrie 2019, la Bucureşti, evenimentul anual intitulat „Gala AMR”, un proiect care stimulează competiţia între municipii pentru obţinerea celor mai bune rezultate la nivelul administraţiei publice locale.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top