va aflati aici:
Home > Actualitate > Cum s-a produs explozia care a aruncat în aer 4 mașini, la Galați

Cum s-a produs explozia care a aruncat în aer 4 mașini, la Galați

Marian Mocanu, comisar-șef Garda de Mediu Galaţi: “Ulterior, administratorul societăţii a decedat. În momentul în care a fost vândută de către lichidator către societăţile care sunt acum proprietare pe spaţiu, au fost vândute fără acele rezervoare.”

Fostul proprietar a cerut atunci înnoirea autorizaţiei de funcţionare pentru hotel, restaurant şi spălătoria auto, dar nu şi pentru staţia de alimentare cu carburanţi.

Eugen Oatu, purtător de cuvânt Agenţia pentru Protecţia Mediului Galaţi: “Niciun titular nu a solicitat un act de reglementare pentru lucrări de dezafectare în acea zonă.”

În acest fel, nimeni nu a mai ştiut de benzinărie şi, ulterior, cei care au cumpărat afacerea au achiziţionat-o fără să plătească şi pentru rezervoarele de combustibil aflate sub parcarea hotelului.

Departamentul pentru Disciplina în Construcţii a făcut ultima verificare la firma respectivă în 2013, când a fost aplicată o amendă de 3.000 de lei. Şi aceasta a fost contestată şi anulată de instanţă, 4 ani mai târziu, relatează ȘTIRILE PROTV.

Întreg articolul aici: https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/de-ce-nu-au-fost-scoase-rezervoarele-dupa-inchiderea-benzinariei-mortii-din-galati.html

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top