va aflati aici:
Home > Actualitate > Mită pentru angajare la companie naţională, luată chiar de director. A fost prins de un investigator sub acoperire

Mită pentru angajare la companie naţională, luată chiar de director. A fost prins de un investigator sub acoperire

Tribunalul Galaţi l-a condamnat, pe 19 noiembrie, pe Luigi Marius Ciubrei, fostul director general al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Maritime Galaţi ”C.N.A.P.D.M. SA), la şase ani de închisoare cu executare pentru luare de mită. Constantin Tarău, un complice al acestuia, a primit patru ani de închisoare cu executare pentru complicitate la luare de mită. Daniela Mariana Sărluceanu şi Mădălin Mihai Sărluceanu, cei care au oferit mita, au fost condamnaţi la câte un an şi patru luni de închisoare cu suspendare pentru dare de mită. Un alt inculpat din dosar, Sandu Cotav, a primit 2 ani de închisoare cu suspendare. Decizia instanţei nu este definitivă, informează ADEVĂRUL.

Mită pentru angajare la companie naţională, luată chiar de director. A fost prins de un investigator sub acoperire

Tribunalul Galaţi l-a condamnat, pe 19 noiembrie, pe Luigi Marius Ciubrei, fostul director general al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Maritime Galaţi “C.N.A.P.D.M. SA), la şase ani de închisoare cu executare pentru luare de mită. Constantin Tarău, un complice al acestuia, a primit patru ani de închisoare cu executare pentru complicitate la luare de mită.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top