va aflati aici:
Home > Actualitate > [video] Ministrul apelor împotmolit în noroi în județul Galați

[video] Ministrul apelor împotmolit în noroi în județul Galați

Ministrul Apelor și Pădurii, Ioan Deneș, a vizitat localitatea gălățeană care a fost inundată de o viitură formată în urma ploilor torențiale. Demnitarul a stat de vorbă cu localnicii, a vizitat zonele inundate și a anunțat că Guvernul va oferi ajutoare din fondul de rezervă. În timpul vizitei, una dintre mașinile care îl însoțeau pe ministru a rămas blocată în noroi, iar Deneș și alți oficiali au împins autoturismul, informează CETĂȚEANUL.NET.

„Asa cum știți, peste 70% din finanțarea atât din PNDL 1, cât și din PNDL 2 a fost direcționată către comune, demonstrând astfel că modernizarea satului românesc nu mai e doar la nivel declarativ, ci avem proiecte concrete, puse în practică”, declarase Viorica Dăncilă, la cea de a a XXII-a sesiune ordinară a Adunării generale a Asociației Comunelor din România, în februarie 2019.

Noi nu suntem capabili să le oferim locuitorilor o protecție reală. Din păcate, am avut nenumărate intervenții. În 2013 am avut două inundații de amploare pe care nu o să le uităm niciodată. Digul a fost făcut cu eforturi locale. Am primit sprijin de la Apele Române doar pentru a consolida niște porțiuni ale digului. Pârâul Corozel are 7 kilometri lungime doar în Corod și noi nu avem voie să intervenim pe cursurile de apă. Cei de la Apele Române ar trebui să o facă, dar noi am făcut, de pomană, numeroase intervenții.

Vasile Cârjeu – primarul comunei Corod

VIDEO Ministrul Apelor și Pădurii, Ioan Deneș, a împins o mașină blocată într-o groapă cu noroi după viitura de luni

Ministrul Apelor și Pădurii, Ioan Deneș, a vizitat localitatea gălățeană care noaptea trecută a fost inundată de o viitură formată în urma ploilor torențiale. Demnitarul a stat de vorbă cu localnicii, a vizitat zonele inundate și a anunțat că Guvernul va oferi ajutoare din fondul de rezervă.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top