va aflati aici:
Home > Educatie-Cultura > Biserică fără autorizație pe terenul de sport al unei școli

Biserică fără autorizație pe terenul de sport al unei școli

Consilierii locali din Galați s-au trezit luni că trebuie să decidă schimbarea destinației unui teren de sport al unei școli aflată în paragină, în care funcționează acum o grădiniță, pentru a fi folosit de o biserică deja construită, dar care nu are autorizație de construcție, informează HOTNEWS.RO.

Imobilul în care şi-a desfăşurat activitatea fosta Şcoală Gimnazială Nr. 30 din Galați se găsește în conservare din 2006 iar acum la parterul construcției funcționează Grădiniţa cu program prelungit nr. 47, cu trei grupe de copii.Lucrările de construcție la biserică, amplasată pe o parte din terenul a ceea ce a fost cândva terenul de sport al școlii, au început chiar înainte să fie dată în conservare clădirea, respectiv în 2004, “cu acordul scris al inspectorului general Vasile Ciuchină, al directorului Şcolii 30 şi al primarului Dumitru Nicolae”.

În prezent, biserica este finalizată, dar nu are autorizaţie de construire.Consilierii locali din Galați au refuzat să aprobe schimbarea destinației terenului aflat în proprietatea publică a municipiului din spațiu de învățământ în spaţiu la dispoziţia Consiliului Local Galaţi, pentru a fi transmis în folosință gratuită bisericii, mai informează HOTNEWS.RO.

Galați: O biserică a fost ridicată fără autorizație de construcție pe terenul de sport al unei școli

Consilierii locali din Galați s-au trezit luni că trebuie să decidă schimbarea destinației unui teren de sport al unei școli aflată în paragină, în care funcționează acum o grădiniță, pentru a fi folosit de o biserică deja construită, dar care nu are autorizație de construcție. Imobilul în care şi-a desfăşurat activitatea fosta Şcoală Gimnazială Nr.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top