va aflati aici:
Home > Actualitate > Mese de șah și cișmele de până la 422.000 de lei pentru Galaţi

Mese de șah și cișmele de până la 422.000 de lei pentru Galaţi

Mese de șah și cișmele de până la 422.000 de lei. Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, este vorba despre un acord cadru pentru furnizarea lor.

În aceeași zi, administraţia locală a lansat, anulat şi relansat o licitaţie pentru achiziţia unor cişmele stradale şi a unor mese de şah.

Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, este vorba despre un acord cadru pentru furnizarea acestor obiecte de mobilier urban. În loturile licitate sunt cuprinse: mese de şah cu patru locuri – maximum 40 de bucăţi, minimum 20, mese duble de şah cu două bănci şi copertină tip umbrar – maximum 15 bucăţi, minimum cinci şi cişmele stradale – maximum 30 de bucăţi, minimum 20.
Valoarea totală estimată a acordurilor cadru se situează între 198.000 şi 422.000 de lei fără TVA, în funcţie de numărul obiectelor contractate.
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare expiră pe 3 decembrie 2019, potrivit datelor publice.
Urmează să vedem cât va dura finalizarea procedurii necesare, pentru a se trece la achiziţie şi montare, relatează REALITATEA DE GALAȚI.

Mese de șah și cișmele de până la 422.000 de lei pentru Galaţi

Mese de șah și cișmele de până la 422.000 de lei. Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, este vorba despre un acord cadru pentru furnizarea lor. În aceeași zi, administraţia locală a lansat, anulat şi relansat o licitaţie pentru achiziţia unor cişmele stradale şi a unor mese de şah.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top