va aflati aici:
Home > Actualitate > Medicii de familie din Galaţi vor verifica starea de sănătate a celor aflaţi în izolare la domiciliu

Medicii de familie din Galaţi vor verifica starea de sănătate a celor aflaţi în izolare la domiciliu

În urma unei întâlniri avute de Prefectul de Galaţi cu reprezentanţii medicilor de familie şi cu conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), s-a decis ca medicii de familie să sprijine acţiunea autorităţilor în lupta cu coronavirusul.   Măsura va fi pusă în aplicare începând de luni, iar efectul este că medicii de familie vor verifica starea de sănătate a persoanelor aflate în izolare la domiciliu. Evident, este vorba de cei din zona lor de competenţă.   În judeţul Galaţi, sunt în izolare la domiciliu 1.603 persoane, 69 sunt în carantină instituţionalizată, iar internaţi în spitale sunt 14 gălăţeni. Până acum, în acest judeţ au fost confirmate două cazuri de infectare cu coronavirus, la un bărbat de 72 de ani şi un altul de 24 de ani, ambii reveniţi din Italia, informează ADEVĂRUL.

UPDATE Medicii de familie din Galaţi vor verifica starea de sănătate a celor aflaţi în izolare la domiciliu

Prefectul de Galaţi a precizat că medicii de familie participă la verificarea celor aflaţi în izolare în urma unui acord comun de sprijin la care s-a ajuns cu autorităţile şi cu DSP. Verificările vor fi făcute în principal telefonic.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top