va aflati aici:
Home > Actualitate > Lună de miere cu alcool de contrabandă

Lună de miere cu alcool de contrabandă

Descoperirea a fost făcută de un echipaj al Poliţiei de Frontieră Galaţi, pe o stradă din municipiul Galaţi. Cele două persoane din maşină, soţ şi soţie, au cetăţenie moldovenească şi intenţionau să ajungă în Turcia, în vacanţă.

„În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia colegii noştri au descoperit, în bagajele pasagerei, 40 de sticle care conţineau 40 de litri de alcool şi 5 cutii în care se afla cantitatea de 1250 grame de tutun vrac, de provenienţă duty-free”, a declarat Mădălina Carp, de la Poliţia de Frontieră Galaţi.

Şoferul maşinii a declarat că intenţiona să transporte bunurile în Turcia, pentru a le vinde şi pentru a face astfel rost de bani pentru a avea o lună de miere reuşită. N-a fost să fie, căci s-au ales cu dosar penal, iar ineditul „voucher” de vacanţă a fost confiscat, informează ADEVĂRUL.

Ce „voucher de vacanţă” ciudat aveau în maşină doi tineri proaspăt căsătoriţi. S-au ales cu dosar penal

Doi tineri proaspăt căsătoriţi, din Republica Moldova, plecaţi spre Turcia pentru a-şi petrece luna de miere, s-a ales cu dosar penal după ce în maşina lor a fost descoperită o importantă cantitate de alcool de contrabandă.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top