va aflati aici:
Home > Uncategorized > Câinii Terapeuți Au Vizitat O Companie Din Galați

Câinii Terapeuți Au Vizitat O Companie Din Galați

Angajații gălățeni ai unei companii olandeze cu activități în domeniul naval au fost vizitați de câini terapeuți. Este vorba despre foștii câini maidanezi  Mulan și Caju care au fost salvați de pe străzi, iar acum fac  terapie cu copii și adulți. Câinii au mers la sediul din Galați al companiei pentru a-i ajuta pe angajați să scape se se relaxeze și să scape de stres la locul de muncă.

„Astăzi facem activități asistate de animale cu angajați, pentru relaxare, pentru reducerea stresului și este prima dintr-un șir de instițuții și companii din Galați pe care vrem să le vizităm în următorul an. Sperăm să putem vorbi cu cât mai mulți oameni, să trimitem mesajul nostru că și câinii fără stăpâni pot fi utili societății”, a declarat Victor Chitic, psihologul Asociației Animal Society pentru  EXPRESS DE DUNĂRE.

Câinii terapeuți au vizitat o companie din Galați

Angajații gălățeni ai unei companii olandeze cu activități în domeniul naval au fost vizitați de câini terapeuți. Este vorba despre foștii câini maidanezi Mulan și Caju care au fost salvați de pe străzi, iar acum fac terapie cu copii și adulți.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top