va aflati aici:
Home > Actualitate > Liga Studenţilor, unul dintre cele mai active ONG-uri din oraşul de la malul Dunării, aniversează 24 de ani la Galaţi

Liga Studenţilor, unul dintre cele mai active ONG-uri din oraşul de la malul Dunării, aniversează 24 de ani la Galaţi

În 1995, organizaţia studenţească de la Galaţi renăştea, declanşând o amplă acţiune de protest, ce avea să se extindă ulterior la nivel naţional.
Acum, la  24 de ani de la reînfiinţare, Liga Studenţilor din Galaţi va organiza o şedinţă festivă în sala Consiliului de Administraţie (Universitatea ”Dunărea de Jos),  ce va fi urmată de un concert al trupei Paraziţii, iar în deschidere va cânta trupa Alan & Kepa şi Dan Gerosu. Evenimentul va avea loc în Campusul Studenţesc „Alexandru Ioan Cuza”, între căminele „H” şi „D”, începând cu ora 19,00, informează ADEVĂRUL.

Liga Studenţilor aniversează 24 de ani la Galaţi. Organizaţia studenţească a devenit unul dintre cele mai active ONG-uri din oraşul de la malul Dunării

În toamna anului 1995, mişcarea studenţească din România fierbea pe fondul adoptării unei noi legi a educaţiei, prin care au fost introduse locurile cu taxă în învăţâmântul superior şi au fost eliminate foarte multe drepturi ale studenţilor.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top